Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Wonder. Plut贸 (edici贸 en catal脿)" by R.J. Palacio * eBook PDF Kindle ePub Free

Wonder. Plut贸 (edici贸 en catal脿)

馃摌 Read Now     馃摜 Download


eBook details

  • Title: Wonder. Plut贸 (edici贸 en catal脿)
  • Author : R.J. Palacio
  • Release Date : January 18, 2015
  • Genre: Coming of Age,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 867 KB

Description

M茅s de quatre milions de persones han llegit Wonder i s'han enamorat de l'Auggie Pullman. Si amb El cap铆tol del Julian ja us vam oferir una nova visi贸 de la mateixa hist貌ria, ara us obrim una finestra des d'on podreu veure com era la vida de l'Auggie abans d'anar a escola. I 茅s que Plut贸 ens ho explica des del punt de vista del Christopher, l'amic de tota la vida de l'Auggie.

Eren molt amics des de petits, fins que el Christopher es va mudar a una altra ciutat amb la seva fam铆lia. Fins aleshores havia fet costat a l'Auggie cada cop que s'havia d'operar o que passava algun tr脿ngol. Hi era sempre, tant en els mals moments com en els bons -com quan feien maratons d'Star Wars o somiaven que viatjaven junts a Plut贸-.

Alternant salts enrere cap a la infantesa amb el relat d'un dia del present especialment dur per al Christopher, Plut贸 explica la hist貌ria de dos nois que, despr茅s d'haver-se anat distanciant, s'adonen que, pels bons amics, val la pena fer un petit esfor莽 extra.

En un m贸n on el bullying entre els joves s'est脿 convertint en una vertadera epid猫mia, els llibres de la s猫rie «Wonder» ofereixen una nova visi贸 refrescant, necess脿ria i esperan莽adora.


Free Books Download "Wonder. Plut贸 (edici贸 en catal脿)" PDF ePub Kindle